Forhåbentligt en blog om en kortvarig og succesfuld jobsøgning. I hvert fald mit personlige aktiveringsprojekt.

tirsdag den 24. marts 2009

Jeg er din nabo!

Jeg venter stadig på en reaktion på to af mine ansøgninger. Det er irriterende med passiv kommunikation, men det kan nu også komme for langt i den modsatte boldgade. Se bare her, hvad der skete, da jeg var online på Skype i dag. En for mig ukendt Frederikke (jeg har udeladt hendes efternavn) anmodede om adgang til mine kontaktoplysninger, hvorefter følgende samtale udspillede sig. Det er ikke altid kedeligt at være arbejdsløs!

Den nærmeste fremtid

Så er der kommet svar på to af mine ansøgninger! Men det er tæt på at være lige til at lukke op og skide i.

Budstikkens cykelafdeling skriver, at "[...] desværre har vi ikke behov for nogen pt." Det er jo sådan set fair nok, men man kan måske godt undre sig over, hvorfor det så er, at de søger efter folk på deres hjemmeside. Tak for tidsspilde. Problemet er nok, at deres hjemmeside ikke opdateres ofte nok, og at folk generelt glemmer at datere indlæg på hjemmesider. Så der er ingen chance for at vide, om de søgte i går eller for et år siden. I hvert tilfælde er det ikke dér min fremtid ligger.

Selvom en medieovervågningsvirksomhed også har besvaret min ansøgning - om job som nyhedsresumist - er det ganske uvist om det er her min fremtid ligger. Deres svar er ganske enkelt lige så upræcist som mit behov er akut, hvilket er en ret dårlig kombination. De skriver: "Tak for din henvendelse. Jeg vender tilbage til dig i nærmeste fremtid." Tak for høfligheden, men hvornår faen er den nærmeste fremtid? I morgen, denne uge, næste uge, to uger, tre uger, en måned? Jeg ved det ikke, så hvis nogen derude har et godt bud på, hvad jeg kan regne med, vil jeg gerne høre det!