Forhåbentligt en blog om en kortvarig og succesfuld jobsøgning. I hvert fald mit personlige aktiveringsprojekt.

fredag den 27. marts 2009

Meget skyet og måske snart blodigt

Det er meget skyet lige nu. Både udenfor og i min jobsøgning. I dag er dag 5, og status er, at jeg har fået fire svar på mine 11 ansøgninger. Tre afslag og så det omtalte "jeg vender tilbage til dig i nærmeste fremtid". Det vil sige absolut intet brugbart. Hjælp mig!

Jeg sørger for hele tiden at have min telefon på mig, og - meget imod mine normale principper - aldrig at have den lydløs, for at være sikker på at kunne høre den, hvis (jeg ville ønske, jeg kunne sige "når") en mulig arbejdsgiver ringer.

I går var der så endelig en opringning fra et fastnetnummer, jeg ikke kendte. Jeg besvarede opkaldet med stor spænding, men det viste sig at være fra Blodbanken, der ville aftale en tid, hvor jeg kan donere blod. Det er selvfølgelig meget praktisk, at jeg kan gøre det nu, hvor jeg alligevel er arbejdsløs, men man bliver jo ikke ligefrem betalt for at gøre det. Det eneste gode - eller i hvert fald sjove - ved opkaldet var, at kombinationen af jobsøgning og bloddonation i min hjerne udviklede sig til den idé, at jeg kan tjene penge på at sælge mine organer. Sådan!