Forhåbentligt en blog om en kortvarig og succesfuld jobsøgning. I hvert fald mit personlige aktiveringsprojekt.

søndag den 29. marts 2009

Til helvede med Infopaq!

Der er kommet svar fra Infopaq - en medieovervågningsvirksomhed, der ifølge egen hjemmeside søger ansatte "til udarbejdelse af nyhedsresuméer". Da det er netop denne stilling, jeg har søgt, er det godt nok underligt at få følgende svar: "[...] desværre må vi meddele dig, at der i øjeblikket ikke er nogen ledige stilling i Infopaq."

Udover stave-/tastefejlen er det da virkelig dårlig stil at have et job opslået - og opfordre folk til at søge det - når det åbenbart ikke er ledigt. Jeg har i hvert fald spildt en god del tid, og haft en masse falske forhåbninger idet jobopslaget også nævner "Tiltrædelse hurtigst muligt." Se selv opslaget her: http://www.infopaq.dk/about_work.pab.

Eftersom Infopaq som nævnt er en medieovervågningsvirksomhed, formoder jeg, at de blandt andet overvåger medierne, herunder internettet, for eventuel omtale af deres egen virksomhed. Forhåbentligt fører deres overvågning dem før eller siden forbi den dårlige omtale her på bloggen, og så håber jeg, at det pisser dem lige så meget af som de har pisset på min sukkermad. Så kan det være, at de i det mindste vil beklage fejlen, for det var der ikke noget af i deres afslag.

Indtil da har jeg sørget for at inkludere virksomhedens navn i dette indlægs overskrift, så det lettere kommer frem på Google ved søgning på 'Infopaq'. Min idé er, at en potentiel Infopaq-kunde vil google virksomhedens navn inden køb og så se Infopaq forbundet med helvede.

Lige lovligt bitter? Jep. Jeg mangler vist stadig et job/liv. Men til helvede med Infopaq!